Du är här: HomeBoendeinfo

Boendeinfo

Hur kan jag vara med och påverka mitt boende?

Att vara delägare och medlem i en bostadsrättsförening innebär trygghet men är även förknippat med ansvar. Styrelsen uppskattar dialog med boende för kunna upprätthålla högsta möjliga boendekvalitet på Herserudshöjden. Synpunkter och förslag mailas till styrelsen för behandling under nästkommande styrelsemöte. 


Hur gör jag felanmälan?

Felanmälan gällande ärenden så som trasiga glödlampor och armaturer, dörrar som kärvar, problem kring fläkt/ventilationsanläggningen, stopp i avloppsstam och liknande, sker i första hand till styrelsen via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Brådskande ärenden anmäls till styrelsen via telefon 08-12 44 95 48.

Vid akuta och mycket brådskande fall så som större strömavbrott, stort vattenläckage med fritt utströmmande vatten, sönderslagna fönster med risk för personskada/inbrott/köldskador, etc, kontakta Securitas Jourmontör på telefon 08-657 77 22.

Gällande felanmälan för våra hissar görs detta alltid i första hand till styrelsen. Är det akut och någon sitter fast i hissen, kontakta ITK på 08-564 350 10.

 

Hur beställer jag en ny lägenhetsnyckel?

Om din nyckel behöver bli ersatt så kan behöriga styrelsemedlemmar upprätta en fullmakt för nytillverkning. Skriv ett mail till styrelsen så återkommer vi med information.

 

Hur bokar jag övernattningsrummet?

Övernattningsrummet är nyligen uppfräschat och inrymmer två sängplatser. Kostnaden är 150 kr per natt och bokas genom att skriva ett mail till styrelsen och därefter erhåller ni ytterligare instruktioner.

 

Får man hyra ut sin lägenhet  i andra hand?

Ja, under vissa förutsättningar. Styrelsen beslutar om andrahandsuthyrningar. Information hittar du här och ansökningsformulär hittar du här.

 

Finns det lediga p-platser eller förråd att hyra?

Kontakta styrelsen med ert behov så återkommer vi med information.

 

Var med och påverka

Skriv ett förslag - det enklaste sättet att påverka för medlemmar i en bostadsrättsförening.

Med ett förslag belyser man valfritt område och delger konstruktiva idéer med fakta och information så att styrelsen kan fatta beslut.

Förslaget mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och kommer då hanteras och protokollföras på nästa styrelsemöte.

Herserudshöjden

Brf Herserudshöjden bildades 2007 och erbjuder ett förstklassigt boende i en attraktiv miljö på Lidingö.

Kontakt

Brf Herserudshöjden
Lärargården 13
181 51 Lidingö

info@herserudshojden.se
08-12 44 95 48

Namnbyte

Brf Lärargården i Lidingö har från hösten 2013 bytt namn till Brf Herserudshöjden i syfte att bättre spegla nuvarande boendeform och ytterligare framhäva föreningens attraktiva boendemiljö högt belägen i Herserud.